Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
господар на седмицата
Представяме ви номинации за Господар на седмицата. Вие сте тези, които избирате победителя. Гласувайте за вашия фаворит тук.
номинации
Господар на седмицата
виж
МИС СИЛИКОН ДЖУЛИАНА ГАНИ ИСКА ДА ДАРИ "ПРЕДНИТЕ" СИ ГЪРДИ НА НЯКОЯ "АБИТЮРЕНТКА"
Гледаме интервю с "Мис силикон" Джулиана Гани. Тя обяснява какво трябва да прави една миска. Една от задачите й е да се занимава с благотворителност. Затова Джулиана реши да подари своите силиконови гърди, за да ощастливи някоя "абитЮрЕнтка".
Гласувай
виж
КОГАТО ЦЕЦКА ЦАЧЕВА НЯМА ГОТОВ ОТГОВОР, СЪЗДАВА ГАФ
Пренасяме се в "Панорама", където Бойко Василев задава въпрос на министъра на правосъдието Цецка Цачева. Тя очевидно няма готов отговор. Затова пък в опит да даде все пак някакъв отговор, създаде гаф.
Гласувай
виж
ИЗСПОРТЕН СВЯТ: ТЕАТРАЛИ ПО ФУТБОЛНИТЕ СТАДИОНИ
Тази седмица ИзСпортен свят започва с родната първа лига и рубриката ни "Запалянковци". Ще видим и най-кратката пресконференция в историята на футбола. Специално място сме отделили за това как футболистите празнуват победите си.
Гласувай
Миналата седмица
виж
РЕПОРТЕРСКИ АВТОГАФОВЕ В РУСЕНСКА ТЕЛЕВИЗИЯ
Русенската телевизия TVN ни изпрати гафове собствено производство. Ще видим репортерка, която не е в час и дори губи ума и дума в ефир, както и водеща, която не знае, че я снимат докато прави гаф.
виж
Групово участие на водещите на Господарите в шоуто "Като две капки вода" завърши с падане на сцената
виж
ФУТБОЛИСТ ПОКАЗВА УВАЖЕНИЕТО СИ КЪМ КАПИТАНА НА ЧЕЛСИ ПО НЕСТАНДАРТЕН НАЧИН
Място в рубриката ни ИзСпортен свят намира и радостта на някои играчи на Чесли, след като спечелиха Премиършип. Диего Коща намери малко нетрадиционен начин да изрази любовта си към капитана на отбора.
виж
СЪДЕБЕН СПОР: ТРАВЕСТИТ Е НЕДОВОЛЕН ОТ СИЛИКОНОВИТЕ СИ ГЪРДИ, ЖОРО ИГНАТОВ ЯДЕ БОЙ В КЛИНИКАТА
Гледаме "Съдебен спор", където Милен, който е станал Милена, не е доволен от разногледите си гърди. Жоро Игнатов отиде веднага да потърси сметка на пластичния хирург.