Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
господар на седмицата
Представяме ви номинации за Господар на седмицата. Вие сте тези, които избирате победителя. Гласувайте за вашия фаворит тук.
номинации
Миналата седмица
виж
ИЗПОВЕД НА ПИЯН ЗРИТЕЛ ПО СКАТ
Гледаме "Ранни вести" по СКАТ, където на водещата определено не и върви със зрители и техните телефони. Тя така и не успява да проведе разговор.
виж
АЗИС РАЗКРИВА КАК ВИСШИТЕ СИЛИ И ГУГЪЛ МУ...
Азис създаде нова песен. Както всеки път, така и сега, това се превърна в много обсъждана тема. На гости на Венета Райкова, ромската звезда се изповядва за таланта си, за песните си и за висшата сила, която го ръководи.
виж
ГНЕВНИ ЦИГАНИ БУРНО ЗАЩИТАВАТ ПРАВАТА СИ
В Пловдив група роми изразиха недоволството си относно преграждането на пътя към тяхната махала. Ромите са притеснени от случващото се. Ще видим и една от майките на ромските деца, участвали в асеновградския конфликт. Жената толкова разпалено обяснява, че нищо не и се разбира.