<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=90575" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Провокатори ...

Агресивен шофьор в София рита с крак в главата жена, която го била засякла (видео и снимки)

02 Юни 2021
1 12729

За пореден безумен случай на агресия на пътя съобщава NOVA. Жена е била нападната от шофьор, след като се засекли на улицата. Инцидентът е уловен от охранителна камера, кадрите от която излъчи телевизията.

Ситуацията се развива в района на „Ломско шосе” в София. Бруталният шофьор е задържан, а потърпевшите ще търсят правата си в съда.

Агресивен шофьор в София рита с крак в главата жена, която го била засякла (видео и снимки)

„Предисторията е дълга. Това се случва на 29 май около обяд. Шофирах личния си автомобил по път с предимство. От една от преките изскочи джип, който препречи пътя ми. Подадох му звуков сигнал, за да сигнализирам, че съм зад него. Той изчака няколко секунди, даде на задна и ме подпря с теглича си. След което той си тръгна. Аз го последвах, защото не знаех какви са щетите по автомобила му. Подадох му няколко сигнала да спре, мятах му и с ръка, но той нямаше подобно намерение”, разказва нападнатата жена Ани.

Шофьорите отбиват двата си автомобила след няколко преки. Тогава Ани заявява, че ще извика органите на реда. Агресивният шофьор и неговата спътница отвръщат на заканата със смях. След това мъжът се изплюва в колата на Ани.

„Почувствах се супер унижена от тази постъпка. Опитах да мина пред него, за да му попреча да си замине, но не успях. Светна червен светофар и си помислих, че най-накрая ще спрем. Той обаче мина на червено, последвах го като през цялото време сигнализирах със звуков сигнал”, споделя още Ани.

Агресивен шофьор в София рита с крак в главата жена, която го била засякла (видео и снимки)

Мъжът прави обратен завой и минава през велоалея. В последствие става ясно, че при тази маневра шофьорът е щял да прегази на косъм друга жена и децата ѝ.

Шофьор опитва да потегли с поставена скоба за неправилно паркиране (видео)

„Изненадващо мъжът зави в една улица. Спрях след него съвсем плахо. Той слезе, тичаше яростно към колата. Първо изрита колата, после кракът му влезе вътре. Ритна ме с крак през лицето”, каза още Ани.

Мъж от близката къща и друг шофьор, който спира на улицата, успяват да задържат агресивния шофьор, докато дойде полиция. Пробите за алкохол и наркотици на шофьора са отрицателни. Мъжът е задържан, повдигнато му е обвинение за хулиганство.

Източник: NOVA

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Eli Ml

    04 Юни 2021

    СА6669НМ, марка SAAB

Покажи всички Скрий

Реакции