<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=99951" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Български уч...

Агресивен шофьор нападна с юмруци в лицето колоездач, защото карал твърде близо (видео)

16 Септември 2021
0 2778

Велосипедист получи серия от крошета в лицето от агресивен шофьор, който се подразнил, че заедно с колегите му карали колелата си твърде близо един до друг, четем в Road.

Ади Шорт, съпругата му и още шест колоездачи от клуба “Суиндън Уилърс” карали колелата си, когато били застигнати от шофьор на черен Nissan по стръмно нанадолнище, където не могъл да ги изпревари.

“Следваше ни в продължение на 90 секунди”, разказва потърпевшият Шорт. “Изпревари ни и внезапно наби спирачки пред групата. Когато се опитахме да го заобиколим, той отново даде газ, предизвиквайки нови ситуации по маршрута ни”, допълва той.

Камера, закачена на един от велосипедите е запечатала самия момент на нападението, както и заяждането на шофьора преди това.

Ади отбелязва, че “като клубен секретар и опитен вело-водач, сме тренирани да избягваме ескалацията на конфликти с водачите на моторни превозни средства, но такива постоянно се случват, въпреки усилията ни.”

“Беше много гневен, както се вижда, но преди да успея да си поговоря с него, той ми налетя с юмруците си. Същото сполетя и жена ми. Камерата бе на нейния велосипед и в записа се вижда как тя пада на земята.”

Полицията на Уитшър, Англия е задържала нападателя, но към него е повдигнато само обвинение за непредизвикано нападение.

Източник: Road

Видео: YouTube

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Warrezz

    17 Септември 2021

    Браво на този водач! Тъпите колоездачи, трябва да се научат, че нямат работа на пътя! Да си карат по велоалеите или ще ядат шамари!

Реакции