<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=38326" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Малка мечка о...

Адам Савидж създаде истински костюм на "Железния човек" в новото си шоу "Savage Builds" (видео и снимки)

18 Юни 2019
0 4462

Адам Савидж се превърна в доста известна личност, тъй като беше съводещ в шоуто "Ловци на митове", а сега се завръща в „Дискавъри“ с новото си предаване "Savage Builds".

 

Във всеки епизод на новия проект, Савидж ще създава нещо различно, консултирайки се с различни експерти.

 

Той ще взема разни исторически предмети или такива от поп-културата и ще се опитва да пресъздаде даденото нещо възможно най-близо до това, което сме виждали на екраните.

 

В първият епизод, той успя да пресъздаде истински и летящ костюм на "Железния човек" от "Отмъстителите", при това брониран.

 

 

""

 

 

За да го постигне, той 3D-принтира целия костюм на супергероя и то не от какъв да е материал, а от титан.

 

 

""

 

 

След като го сглоби, той направи няколко изстрела към него, за да види колко добре издържа срещу куршуми, а с помощта на Ричард Браунинг от "Gravity Industries", който е известен с проектирането и създаването на свой джетпак, подготви костюма и за летене.

 

 

""

 

 

"Това шоу е изцяло посветено на създаването и построяването на нови неща – изпитанията, процесите, колаборациите и провалите", заяви самият Савидж във видео за "Tested".

 

 

""

 

 

"Savage Builds" ще има осем епизода, като някои от нещата, които ще видим, ще бъдат "Големият панджандрум" на британската армия, коли в стил "Лудият макс" и др.

 

 

Източник: The Verge

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции