<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=76193" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Дъщерята на Б...

Адвокатът на Тръмп бе забъркан в скандал с българката Мария Бакалова в сцена от новия “Борат”

22 Октомври 2020
0 7068

Адвокатът на Доналд Тръмп Руди Джулиани беше „хванат“ в много неудобна и компрометираща сцена в продължението на „Борат“, пише LadBible.

Според съобщенията Джулиани е бил в сцена с дъщерята на Борат, която е 24-годишна актриса на име Мария Бакалова. Българката играе 15-годишно момиче във филма.

Тя се представя за консервативна телевизионна журналистка, която иска интервю с Джулиани. След разговора им, Джулиани се опитва да я хване за ръка, да ѝ направи комплимент и да я заведе в спалнята.

Адвокатът на Тръмп бе забъркан в скандал с българката Мария Бакалова в сцена от новия &#8220;Борат&#8221;

След това героинята на Бакалова сваля микрофоните, адвокатът е на леглото и тя слага ръце в панталоните му. Сцената бива прекъсната от Борат, който нахлува в стаята, облечен в розово бельо и казва на Джулиани: „Тя е на 15, твърде стара е за теб“.

Адвокатът и съветник на Тръмп се обяви против сцената и сподели своята гледна точка.

Адвокатът на Тръмп бе забъркан в скандал с българката Мария Бакалова в сцена от новия &#8220;Борат&#8221;

Той написа в Twitter: “Видеото на “Борат” е пълна измислица. Ако Саша Барън Коен намеква друго, той е лъжец.“

Дъщерята на Борат вдигна скандал на български в шоуто на Джими Кимъл (видео)

This image has an empty alt attribute; its file name is Гащите-та-гащите-1024x576.jpg

Вчера ви разказахме как в една от главните роли в продължението на сатирата “Борат” е бургазлийката Мария Бакалова, която партнира на актьора Саша Барън Коен като дъщерята на неговия герой, казахстанския журналист Борат.

В понеделник тя се появи във вечерното шоу на Джими Кимъл, в което гост бе и Борат, и на чист български език застави водещия да си свали панталоните. Зрелищният скеч предизвика всеобщ смях сред зрителите, а Джими Кимъл се видя принуден да удовлетвори искането ѝ, особено след като Борат предложи своите панталони в замяна, за да не ядосва допълнително дъщеря си.

Видео от случката можете да си припомните горе.

Мария Бакалова е учила в Националното училище за изкуствата в Бургас, а след това е приета в НАТФИЗ в класа на Иван Добчев. Участва във филма “Бащата” на Петър Вълчанов и Кристина Грозева, получил голямата награда “Кристален глобус” на международния кинофестивал в Карлови Вари. А също и в “Трансгресия”, за който получава наградата за най-добра актриса на фестивала в Торонто.

Източник: LadBible

Видео: Youtube/Jimmy Kimel Live

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции