<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=34057" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Айфонът експлоадира в джоба ми, твърди американец

29 Декември 2018
0 3163

Американец от Кълъмбъс, Охайо твърди, че новият му Айфон XS Max се е подпалил и е избухнал в джоба му. Джош Хилард разказва, че е усетил странна миризма да излиза от джоба му, а след това е усетил силна топлина, която изгорила крака му.

 

Мъжът се е обърнал към Епъл, които предложили да заменят повреденото устройство, но клинетът не е доволен и смята да търси правата си по съдебен път.

„Докато сваля панталоните си и извадя телефона, вдишах много пушек”, разказва Хилард.

 

Веднага след това той занесъл разтопения телефон в магазин на Епъл. Там служителка безуспешно се опитала да извади разтопената СИМ-карта. След това взела телефона и казала, че трябва да се свърже със звеното по безопасност на продуктите в компанията. По-късно дошъл и мениджърът на магазина, който обяснил на Хилард, че единственият начин да получи нов телефон е старият да бъде изпратен на производителя и да се чака доставка на ново устройство.

„Не ми дадоха никаква друга възможност и ми обясниха, че в магазина не могат да направят нищо повече. Попитах аз повредените си дрехи. Казаха, че не могат да ми обещаят нищо преди телефонът ми да бъде прегледан. Взех си обратно повредения телефон и си тръгнах недоволен”, разказва Хилард.

 

Той твърди, че е купил телефона около три седмици по-рано и причина за повредата не може да е прекалено дългата експлоатация на батерията.

 

Това не е първият път, в който клиенти се оплакват, че Айфонът им е експлодирал. Подобно оплакване имаше и през ноември, но за друг модел телефон след ъпгрейд на операционната система. Тогава от Епъл заявиха в Туитър, че инцидентът е „неочакван”.   

 

Източник: 9to5mac.com 

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции