<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=100201" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Никълъс Кейд...

Актьорът Даниел Крейг се разплака на сбогуване с ролята си на Джеймс Бонд (видео)

18 Септември 2021
0 771

Актьорът Даниел Крейг, който въплъщава легендарния образ на Джеимс бонд се разплака при сбогуването си с ролята, която играе от 2006 година насам.

Клип от пращалното му слово предполагаемо показва 53-годишния Крейг в последния снимачен ден на No Time To Die от 2019 година.

“Много от хората тук работиха по снимките на пет филма с мое участие и зная, че много е казано досега относно моите чувства към тези филми. Всеотдайно обичам всяка една секунда от тези филми и особено от последния, в който се събуждах всяка сутрин и имах шанса да работя с вас и това е може би най-голямата чест, която ми еказвана в моя живот”, казва той в емоционалното си слово пред екипа.

Никълъс Кейдж отказва да гледа филм, в който той играе ролята на… Никълъс Кейдж

Крейг обаче не бива да страда твърде много, сбогувайки се с ролята, тъй като тя го направи най-скъпоплатеният актьор в Холивуд с договор за 100 милиона долара (85 милиона евро), което не е никак зле, нали?

Кадър от Knives Out. Снимка: Lionsgate

Наскоро Крейг подписа със стрийминг гиганта Netflix за очакваните приходи от Knives Out. Твърди се, че за ролята си на частния детектив-особняк Беноа Блан той ще получи 100 милиона долара авансово. Според Variety сайтът компенсира актьорите си за „прогнозираното участие в боксофиса“, което биха получили, ако филмите им се пускат изключително в кината.

Независимо от космическите суми, Даниел Крейг запазва особено отношение към наследството си като твърди, че е “по-добре да се освободиш от парите или да ги пуснеш да изтекат преди да си заминеш”, което май иде да рече, че няма намерение да остави всичките си пари и имущество на дъщерите си.

Източник: LadBible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции