Следва: Спецпрокурат...

Акциите на “Левски” вече са в София и са джиросани на Наско Сираков

02 Юни 2020
27 934

Акциите на “ПФК Левски”, които досега бяха на името на Георги Попов, вече са в София и са джиросани на името на Наско Сираков, пише dsport.bg.

Както бе обещал бившият финансов благодетел на тима Васил Божков, акциите ще бъдат джиросани на нов човек, след като бяха върнати от София, когато бяха на името на премиера Бойко Борисов.

Васил Божков обяви големия победител за акциите на “Левски”

Очаква се в най-скоро време Сираков да даде пресконференция, на която да отговори на въпроси за финансирането в клуба оттук нататък.

Наско Сираков ще излезе с официално съобщение в сайта на Левски, относно джиросаните акции. Ето какво сподели той:

„Скъпи левскари,

От тази сутрин, 2 юни – Деня на Христо Ботев и на загиналите за свободата и независимостта на България, съм собственик на 86,6% от акциите на „ПФК Левски“ АД. Искам да изкажа своята благодарност на г-н Георги Попов и г-н Васил Божков за направеното в любимия ни клуб досега и за това, че изпълниха поетия ангажимент да не пречат на клуба. Тъй като се нуждая от време за да се запозная детайлно със ситуацията в „Левски“, моля всички да проявят търпение до следващата сряда, 10 юни когато ще се състои първата ми пресконференция. В момента фокусът трябва да бъде върху предстоящите два много важни мача – с „Лудогорец“ в Първа лига и с „Локомотив“ (Пловдив) в полуфиналите за Купата на България.

Дела трябват! Само „Левски“!“

Ваш, Наско Сираков”

Източник: dsport.bg  

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции