<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=35178" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Изменението ...

Алек Болдуин се страхува за семейството си след заплахите на Тръмп

21 Февруари 2019
0 4095

Алек Болдуин каза в интервю, че се безпокои за сигурността на семейството си след заплахите от страна на президента Доналд Тръмп. Напрежението нарасна, след като актьорът разпространи видео, в което имитира държавния глава.

 

 

 

 

Болдуин влезе отново в ролята на президента миналата седмица, създавайки пародия на пресконференцията на Тръмп, в която той обяви национално извънредно положение заради плановете си да построи гранична стена с Мексико. Спектакълът разгневи президента, който написа в Twitter, че в това няма нищо смешно и че за такива неща трябва да има "възмездие".

 

 

В интервю за подкаста на Скот Дворкин, Алек Болдуин каза, че за първи път е имал причина да се страхува за безопасността на семейството си. Според него, враждебният език на президента функционира като „кодове“.

 

 

Той добави, че е почти невъзможно да се предвиди какво ще се случи с разследването на руската намеса в президентските избори през октомври 2016 година.

 

„Никой няма никаква идея какво ще се случи. Тръмп не може да слезе от власт, той може да не отиде в затвора, той може да не бъде обезглавен, но предстои да видим как това разследване ще се отрази на него и на сина му".

 

 

Източник: Гардиън

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции