<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=76690" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Нови размири...

Алигатор ухапа по рамото мъж, който твърдеше, че му е “приятел” (видео)

29 Октомври 2020
1 7406

Мъж се потопи в езеро във Флорида, САЩ и бе застигнат от алигатор, който щаркна челюсти за миг около рамото му, пише LadBible.

Джон Брей плувал в езерата край Маями, Флорида, когато 4-метров алигатор, за който смелчагата твърдял, че познавал добре и му бил “приятел”, го приближил. От видеозапис, направен по време на инцидента се вижда, че алигаторът захапва рамото на Джон и той мълниеносно изскача от водата.

След инцидента мъжът споделил, че влечугото „само е демонстрирало, че е доминиращ вид или просто е показало любопитство”.

„Ако наистина искаше да ме изяде, нямаше сега да бъда във Facebook и да разказвам. Все едно, оставаме си приятели с него и скоро пак ще се видим”, допълни Джон.

Настъпването на пандемията от коронавируса през пролетта и съпътстващите мерки за ограничаване разпространението на заразата, докараха диви животни и влечуги до необичайни и по начало оживени хабитати като голф игрища и търговски комплекси.

Така например мъж засне придваижващ се алигатор в затворен търговски център в Южна Каролина. Авторът напомни, че мястото обичайно е посещавано от тълпи хора, но пандемията промени и това обстоятелство.

Алигатор се разходи из пустите алеи на търговски център в САЩ (видео и снимки)

В коментар, записан директно от камерата го чуваме да казва: „Изглежда, че природата започва да настъпва към града тук в Миртъл Бийч, Южна Каролина.”

Източник: LadBible

Видео: DailyMail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции