Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Американец открадна торти за 90 хил. долара
Американец открадна торти за 90 хил. долара
По света
09-10-19
добавено
1453
прегледа

Мъж, работил като доставчик за пекарна в Ню Йорк, е обвинен, че е откраднал торти за общо 90 хил. долара, съобщава Гардиън. Според фирмата производител работникът е изнесъл над 1000 торти от склада им. Кражбите са вършени многократно в период от няколко месеца.

 

Скъпите торти, доставяни предимно на заможни хора, са стрували по около 90 долара всяка. Сладкишите са много популярни и са считани за едни от най-добрите.

 

Както за всяка скъпа стока, и за тортите се е намерил черен пазар. Кражбите са установени след преглед на записи от охранителни камери. От компанията твърдят, че не са забелязали липсата, но разбрали, че нещо не наред, когато техни продукти започнали да се продават на по-ниски цени. Заподозреният работник се е признал за виновен. От компанията твърдят, че ще поискат от него възстановяване на нанесените щети.

 

Източник: Гардиън