<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=34617" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Болницата на ...

Американец уби семейството си и изпрати парите им на българка

29 Януари 2019
0 20408

29-годишен мъж от щата Флорида е арестуван в понеделник заради убийството на родителите и брат си. Той откраднал от семейството 200 000 долара, които прехвърлил на жена в България, с която се запознал в чат за онлайн връзки.

 

Бащата на Грант Амато – Чад Амато, на 59 години, майката Маргарет Амато, на 61 години, и братът Коуди, на 31 години, били открити мъртви в дома им в Чулуота във Флорида в петък. В трите месеца преди да убие близките си, той откраднал от тях крупната сума и прехвърлил парите на жена в България, с която общувал в еротичен сайт.

 

 

 

Пред разследващите Грант разказал, че родителите му научили за кражбата и му поставили ултиматум – да изкара 60-дневна програма за пристрастени към интернет и секса, или да напусне дома им.

 

Мъжът бил за кратко в лечебно заведение във Форт Лаудърдейл, от което излязъл на 4 януари.

 

""

 

При завръщането си у дома близките му поставили нови условия за съжителство и казали, че ще го изгонят, ако не ги изпълни. Едно от тях включвало да не комуникира с жената в България.

 

 

Грант определил това като несправедливо, защото дамата му била приятелка и продължил да общува онлайн с нея. Така се стигнало до скандал на 24 януари. Семейството на Грант било открито мъртво на следващата сутрин. Трите жертви имали рани като от екзекуция, разказват експерти от шерифския офис на окръг Семинол.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции