<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=78313" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Проф. Кантард...

Министър Ангелов на въпрос на „Господарите“: Готов съм да си подам оставката (видео)

19 Ноември 2020
0 4387

Днес се проведе поредният брифинг на Министерство на здравеопазването във връзка с епидемичната обстановка в страната. На него отиде и наш екип – репортерът Виктория Симеонова и операторът Йохан Вирт. Успяхме да зададем два въпроса, които доста изпотиха министър Ангелов.

Попитахме министъра кой носи отговорност за смъртта на хората-жертви на системата на здравеопазването и в какво се състои подготовката за втората вълна на COVID-19, за която лично той ни уверяваше, че сме напълно готови.

Вижте кои са ТОП 10 на абсурдите около COVID-19 у нас (Коментарът на “Господарите”)

Министърът заяви, че е готов да понесе лично отговорността за жертвите на системата – това било негов дълг. По думите му България наистина е подготвена за втората вълна, а случващото се дължи на липса на хора, на медицински специалисти, каквато липса се наблюдава и в други европейски страни.

Дали оставка на здравния министър би била отговорност или по-скоро бягство от такава, можете да прецените и сами. Продължавайте да ни сигнализирате на gospodari.com и на телефон *3333 за злоупотреби, измами и корупция, а ние ще продължаваме да задаваме неудобни въпроси!

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции