Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Андрей Арнаудов: тази кампания целеше да провокира, а не да обиди (видео)
Андрей Арнаудов: тази кампания целеше да провокира, а не да обиди (видео)
Вземи EMBED
Loading the video...
07-11-19
добавено
2143
прегледа

Рекламите на Движение за национална кауза (ДНК) "Направи го сега" предизвика лавина от възмущение и коментари заради визиите, които възбудиха дискусии по болезнени за обществото теми. Много хора открито застанаха срещу посланията на кампанията и ги обявиха за обидни и неадекватни. 

 

КАМПАНИЯТА СРЕЩУ ДЕМОГРАФСКАТА КРИЗА НА ИВАН И АНДРЕЙ ВЪЗМУТИ С ДВУСМИСЛЕНИ ПОСЛАНИЯ (ВИДЕО И СНИМКИ) 

 

 

Днес Андрей Арнаудов най-накрая отговори на лавината от възмущение от ефира на bTV, пише Dir.bg

 

"Заставам с чисто сърце, защото много вярвам в идеите и целите на ДНК, и на кампанията "Направи го сега", каза пред bTV продуцентът и телевизионен водещ Андрей Арнаудов, който се включи от морския бряг.

 

 

 

 

"Тази външна реклама целеше да провокира, не целеше да обиди, не целеше да дискриминира. Кампанията ни е насочена еднакво и към мъжете, и към жените. Тази година тя се фокусира преди всичко върху младите хора и навременното взимане на решение за създаване на дете", поясни той.

 

СЛОГАН НА ИВАН И АНДРЕЙ Е ИЗПЛАГИАТСТВАН ОТ РЕКЛАМА НА ДАТСКА ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ? (ВИДЕО)

 

От другата страна на барикадата застана една от основателките на сайта "Майко мила" Елисавета Белобрадова, която говори от студиото на "Преди обед": 

 

"Очевидно е гонена някаква провокация, но реакцията е негативна. Някои хора говорят за тази кампания не защото тя е интересна, не защото тя засяга реални проблеми по отношение на повишаване на раждаемостта, а защото е неприятна кампания, която накара много хора да се чувстват зле."

 

 

 

 

Актрисата Лара Златарева пък коментира:

 

"Това не е рекламна кампания, а е допълнение към нещо, което правят в ДНК. Но без тази провокация, факт е, че никой не говори за него. Някак си минава покрай нас  повече от 20 000 лева са дадени като дарение за проблемите, свързани с раждаемостта. Това са техни лични средства, начин, по който те да извикат за този проблем. Факт е, че трябваше да я има провокацията."

 

РАЖДАЙТЕ В БЪЛГАРИЯ СЕГА! А ПОСЛЕ?

 

 

Източник: Dir.bg

 

Видео: бТВ