<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=79869" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Кубрат Пулев ...

Антъни Джошуа с поздрав към българите: Кубрат Пулев е страхотен човек! (видео)

13 Декември 2020
0 42392

Антъни Джошуа, използва социалните мрежи, за да отправи обръщение след победата си над Кубрат Пулев в мача за поясите снощи в Лондон, съобщава bTV.

Кобрата загуби достойно от Джошуа след 9 рунда и 4 нокдауна (видео)

Британецът се обърна и към българите, като заяви, че изпраща към страната ни любов, а противникът му, който беше нокаутиран в 9-ия рунд, е страхотен човек. Цялото видео можете да видите тук:

Източник: Youtube/Anthony Joshua

“Изминаха 2 години, откакто се боксирах във Великобритания. Доста време. Радвам се, че се завърнах, надявам се да ви е харесало. Надявам се присъстващите в залата да са се насладили на цялото шоу. Изпращам любов на всички зрители и всички хора по света. Беше едно добро завръщане след година извън ринга”, заяви Джошуа и след това добави: “Противникът ми беше добър. Здравейте на всички в България, надявам се да сте добре. Изпращам ви любов. Кубрат Пулев е страхотен човек. Но това е бокс. Състезавам се само със себе си и никой друг. Оставам верен на себе си, уча се всеки ден, ставам по-стар и по-мъдър. В този спорт фигурите се разместват. Моята игра е умна – правя точните ходове в точното време. Нокаутирах го в 9-и рунд.”

В краткото видео след срещата Джошуа още веднъж попита привържениците кой трябва да бъде неговият следващ съперник. Очаква се това да е Тайсън Фюри, който е притежател на пояса в тежка категория на Световния боксов съвет (WBC). Мач между двамата британци би определил абсолютния световен шампион в тежка категория. Най-вероятно той ще се състои през 2021 г .

Източник: bTV

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции