Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Арестуваха влогър с над 730 000 последователи, проникнал в забранената "Зона 51"
Арестуваха влогър с над 730 000 последователи, проникнал в забранената "Зона 51"
Вземи EMBED
Loading the video...
09-12-19
добавено
2963
прегледа

Популярният влогър в YouTube 20-годишният Тайс Гранзиер и негов приятел са арестувани след незаконно проникване в забранената "Зона 51" в Невада, САЩ, която е секретен обект от национална сигурност.

 

1.4 МИЛИОНА ДУШИ ОТ ФЕЙСБУК СМЯТАТ ДА ЩУРМУВАТ СЕКРЕТНАТА ВОЕННА "ЗОНА 51" В САЩ?

 

 

 

 

Влогърът от Холандия и неговият приятел минали покрай табелите "Влизането забранено" и нахлули в секретната зона, носейки устройства за видеозапис, пише LADbible.

 

 

 

 

Полицаите намерили колата им, спряна близо до преградната мрежа на зоната. Гранзиер казал на униформените, че е влогър в YouTube, когато те намерили няколко камери, телефон, лаптоп и дрон в багажника на колата. Полицаите намерили и множество видео кадри, направени в секретната зона.

 

 

 

 

И двамата младежи са задържани и обвинени за незаконно проникване в обект от национална сигурност. Тайс има повече от 735 000 последователи в YouTube, където се подвизава с името „TIES“. Във вторник той публиква в Инстаграм, че се е насочил към "Зона 51". Въпреки това твърди, че не е имал намерение да нахлува незаконно в забранената зона.

 

 

 

 

Преди няколко седмици във Фейсбук беше организирано събитие за масово нахлуване в "Зона 51", а милиони хора проявиха интерес да се включат. Първоначално събитието беше планирано за 20 септември, но по-късно то беше премахнато от Facebook.

 

 

Източник: LADbible