Арестуваха жена в САЩ, облизала стоки за $1800 в хранителен магазин (снимки)

09 Април 2020
44 1014

53-годишна жена бе арестувана в Калифорния за това, че облизала хранителни продукти на стойност 1800 долара в бакалия в Саут Лейк Тахо, пише DailyMail.

 Дженифър Уокър, на 53, бе арестувана по подозрение в извършването на вандалска проява във вторник след шокиращ инцидент, станал в супермаркет от веригата „Сейф уей” в градчето Саут Лейк Тахо.

Според служители на магазина, Уокър влязла в салона късно следобед във вторник като си сложила голямо количество бижута по ръцете и започнала да ближе стоките, които били предназначени за продажба, а после да ги слага в пазарската си количка.

Така жената прокарала език по цяла редица от стоки, преди да ги пусне в количката си.

Полицаите били уведомени от управата на „Сейф уей” и когато пристигнали на място, заварили Уокър с пълна количка бижута, месни продукти и алкохол – всички те били предварително облизани от нея, потвърдили от магазина.

Ютюбър се засне как облизва дръжките в метрото в Ню Йорк, за да събере повече гледания (видео и снимки)

Цялата стойност на покупките била 1800 долара – сума, която Уокър нямала как да плати, което наложило впоследствие да бъдат изхвърлени под страх от възникване на зараза.

Уокър била откарана в затвора на окръг Ел Дорадо, където ще бъде задържана с определена гаранция от 10 000 долара.

Жената няма предишни криминални прояви и все още не е обяснила подбудите за деянието си.

Въпреки, че няма данни Уокър да е имала Covid-19, действията ѝ предизвикали сериозно безпокойство, след като в сряда над 400 000 американци са дали положителен тест за заболяването, а повече от 14 000 са починали.

Преди няколко седмици публикувахме материал за мъж, който бе арестуван за подобно деяние и срещу него бе повдигнато обвинение за “заплаха от тероризъм втора степен”. Мъжът на име Коди Пфистър бе публикувал видео от акцията си в социалните мрежи, което помогна и за задържането му.

Арестуваха за тероризъм мъж, който се засне как облизва рафтове със стоки в магазин (видео)

В щата Мисури, където бе станал инцидентът, определението за “терористична заплаха втора степен” касае човек, който “безразсъдно и съзнателно пренебрегва риска при евакуация, карантина и други”. Това важи и за „косвена заплаха за причиняване на инцидент или състояние, включващо опасност за живота“.

Източник: DailyMail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции