<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=41194" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Волен Сидеро...

Арестуваха жена, надрала с ключ автомобил Tesla, издаде я самата кола (видео и снимки)

04 Октомври 2019
1 4534

Арестуваха 57-годишна жена в Колоради, надрала с ключ автомобил Tesla Model 3 на училищен паркинг. Мария Елена Гимено била заснета от двете камери на сензора за движение на смарт автомобила как минава с ключа си по цялата дължина на втомобила – от задната част чак до предната врата на водача, пише Daily Mail.

 

 

""

 

 

Собственикът на превозното средство Алън Туиди гледал футболния мач на дъщеря си в гимназията в Бръмфийлд. Когато се върнал до автомобила, намерил дълга бяла драскотина по цялата дължина на превозното средство. Впоследствие г-н Туиди споделил видеото от камерите на колата във Facebook с пост: „Колата ми беше обект на вандализъм по време на футболен мач. Някой разпознава ли тази жена?“

 

 

""

 

 

Постът и видеото бързо набраха популярност и събраха повече от 188 000 гледания. От полицейското управление в Брумфийлд разкриха, че са получили стотици сигнали от граждани, след като видеото било разпространено във Фейсбук.

 

 

""

 

 

Властите успели да идентифицират и да арестуват заподозряната извършителка – 57-годишната  Мария Елена Гимено. Щетите по автомобила се оценяват на над 2000 долара.

 

 

Източник: Daily Mail

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции