<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=66399" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Полицаи в САЩ...

Арестуваха магаре, участвало в хазартни игри в Пакистан (видео и снимки)

11 Юни 2020
1 1278

Полицаи в Пакистан станаха обект на подигравки в социалните мрежи, след като арестуваха магаре, което участвало в състезание със залози, пише LadBible.

Случаят е от град Рахим Яр Кан в провинция Пунджаб в източен Пакистан през уикенда. Видео от инцидента показа животното, вързано пред полицейски участък, докато осем души са вкарани в управлението по обвинение, че са участвали в игри със залози, което в страната се счита за престъпление.

Участниците били заловени да залагат пари на състезание с магарета и обяснили пред полицаите, че магарето също е част от публиката, което наложило да бъде поведено наред с хората към полицейското управление.

Магаренце и стопанинът му се разревават от радост като се виждат за пръв път след карантината (видео и снимки)

При ареста полицаите са задържали и сумата от 120 000 пакистански рупии, кото се равнява на около 723 долара, за които се подозира, че са били залог в състезаниетто.

Всички девет участници, заедно с магарето, са арестувани с цел предотвратяване на хазартна игра в провинция Пунджаб. Хазартът е забранен в Пакистан и наказанията за организирането и провеждането на игри варират от 500 рупии (3 долара) до затвор за срок до 1 година.

Източник: LadBible

Видео: YouTube

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции