Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Арестуваха нападателя от мола, срещаме се с него пред Районното (непоказвани кадри)
Арестуваха нападателя от мола, срещаме се с него пред Районното (непоказвани кадри)
Репортажи Вземи EMBED
Loading the video...
06-21-18
добавено
94680
прегледа

Скъпи приятели, преди дни във фейсбук групата "Забелязано в София" се появи видео, на което се вижда как мъж напада охранител в столичен мол.

 

 

От кадрите не става ясно какво е довело до агресията между двамата, затова ние потърсихме нападателя, за да разкаже своята гледна точка.

 

 

НАПАДАТЕЛЯТ ОТ МОЛА ПРОГОВАРЯ ЕКСКЛУЗИВНО ПРЕД "ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА"

 

 

Илиан Илиев застана пред камерата ни и каза, че не държи нож, а ключове. Oхранителят се е държал арогантно и е превишил правата си.

 

Истината обаче се оказа друга. Срещнахме се с човека, който е заснел видеото. Борис Чолев ни предостави оригиналния запис, който е с добро качество. Там ясно се вижда, че в ръката на Илиан Илиев има нож. Полицията е получила записа и вече работи по случая.

 

Ева Веселинова отново се срещна с г-н Илиев, но този път пред 9 РПУ, за да му покаже оригиналния клип и да го попита защо е арестуван. Вижте какво каза този път и опита ли се да ни излъже?!