<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=56253" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Младоженец в ...

Арестуваха туристка на Малдивите, защото се разхождала по бански (видео)

08 Февруари 2020
0 7025

Комисар от полицейската служба на Малдивите се извини на британска туристка, която е била заснета в дискомфортна ситуация, предизвикана от униформени. На кадрите могат да се видят няколко служители на реда, задържащи жената по бански, която пък от своя страна крещи „Вие ме насилвате сексуално“, пише ladbible.com.

 

Оттогава клипът стана вайръл и полицейският комисар Мохамед Хамед се извини на туристката в Туитър. 

 

 

Арестуваха туристка на Малдивите, защото се разхождала по бански (видео)

 

 

В изявление полицията потвърди, че служителите им са били призовани да докладват за „неподходящо облечени“ и „невменяеми“ туристи на остров Маафуши, а посетителите са били помолени да „уважават културната чувствителност на общността“.

 

„Туристите на местните острови се приканват да спазват културната чувствителност на общността и местните разпоредби, като ограничават носенето на бански костюми до определени райони на острова”, заяви Хамед.

 

 

Арестуваха туристка на Малдивите, защото се разхождала по бански (видео)

 

 

Той обясни, че туристката отказала да се съобрази със забраната и оказала съпротива. След това е задържана и откарана в полицейското управление в Маафуши. По-късно вечерта е освободена без никакви обвинения.

 

Полицейските служби на Малдивите се извиниха на туристите и обществеността за начина, по който се е случил този инцидент.

 

 

Източник: ladbible.com

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции