Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Арестуваха фалшив полицай, отбил за проверка истински "колеги"
Арестуваха фалшив полицай, отбил за проверка истински "колеги"
По света Вземи EMBED
Loading the video...
08-20-19
добавено
131028
прегледа

Полицията в Ню Йорк арестува човек, който се е преструвал на полицай, след като е имал лошия късмет да отбие за проверка немаркирана кола на истински екип от служители на реда, съобщава Ladbible.com.

 

ПИЯН ОВЧАР СЕ ПРЕДСТАВЯ ЗА ПОЛИЦАЙ

 

Според полицията на окръг Насау, Валиери Портлок е задействал сирена и светлинен сигнал, докато се е опитвал да спре ван в Хиксвил, Лонг Айлънд миналия петък сутринта.

 

 

 

 

Оказало се обаче, че това, което е отбил за "проверка" не е просто ван, а немаркирана полицейска кола с двама детективи от департамента по електронни престъпления. 

 

Полицаите са се идентифицирали и са приближили до автомобила на Портлок, но през това време 25-годишният мъж натиснал газта и избягал в посока на магистралата за Лонг Айлънд.

 

Пътен патрул успява да го хване и да го арестува, без да се случи по-сериозен инцидент.

 

Към Портлок са предявени обвинения за представяне под фалшива самоличност и за безразсъдно застрашаване на живот при преследването.  

 

 

 

Източник: Ladbible.com