<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=90475" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Желирани бон...

Арнолд Шварценегер разкри, че Дани ДеВито му е свил “брутален” номер с марихуана в кутията за пури, докато снимали “Близнаци”

01 Юни 2021
0 2196

Арнолд Шварценегер разкри как легендарният му екранен партньор в комедията “Близнаци” Дани ДеВито му е прилагал трикове през цялото време на снимачния период на лентата, пише LadBible.

Закачките на дребничкия “близнак” на Арни стигали дотам да постави канабис в кутията му с пури. Двамата се посмяли по време на обяд и решили да попушат заедно – точно тогава Дани решил да се пошегува за сметка на партньора си.

Арни, който е пословичен с педантичното заучаване на репликите си, не могъл да си спомни и ред, след като се върнали обратно на терен.

“Той е истински шегаджия и в живота, както е и от екрана”, твърди бившия губернатор на Калифорния, спомняйки си за съвместната им работа отпреди има-няма 33 години.

“Аз съм фанатичен в наизустяването на текста преди снимки и никога не разчитам на сценария на терен, но в този случай като се върнахме от обяд и Дани изрече своята реплика, аз просто бях “Ъ-ъ-ъ!”

Така, за да спечели малко време, режисьорът на лентата Айвън Райтмън насочил камерата за близък план към Дани ДеВито, който се заливал от смях, за да даде възможност на Арни да си припомни репликите от сценария.

Шварценегер не за първи път разкрива свободно, че е пушил трева. Всъщност пред Men’s Health по-рано тази година, той спомена, че е употребявал марихуана и с друг комедиант – известния тревопушач Томи Чонг.

„И двамата имахме големи, големи мечти, когато се срещнахме на плажа Венеция, работехме там на външната платформа за вдигане на тежести и говорихме за това как искаме да бъдем звезди, а той искаше да участва в комедия и мечтаеше за това. Аз мечтаех да бъда най-големият и най-добрият културист и да вляза във филми и да бъда водещ човек и всички тези неща”, спомня си Арнолд за онези врмена преди да стане една от иконите на Холивуд.

Източник: LadBible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции