<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=82141" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: 14 040 дози от в...

Арнолд Шварценегер се ваксинира срещу Covid-19 с култова реплика от “Терминатор” (видео)

21 Януари 2021
1 2315

73-годишният холивудски актьор и екшън звезда Арнолд Шварценегер произнесе култова реплика от филма “Терминатор”, докато се ваксинираше срещу Covid-19 в Лос Анджелис, виждаме от видео, публикувано в неговия Twitter.

Видеото показва как бившият губернатор на Калифорния да получава доза от ваксината през прозореца на автомобила, обявявайки: “Днес е добър ден. Никога не съм бил толкова щастлив от чакането на опашка. Ако сте съзнателни, присъединете се към мен и подпишете съгласието си, за да получите ваксина. Ела с мен, ако искаш да живееш!”

Роденият в Австрия актьор наскоро се обърна към американската нация с емоционални думи след бунта в Капитолия и го сравни с Кристалната нощ от 1938 и нарече Тръмп “провален лидер и най-лошият президент в историята”.

Арнолд Шварценегер сравни щурма на Капитолия с Кристалната нощ, обяви Тръмп за най-лошия президент (видео)

“Президентът Тръмп искаше да преобърне резултатите от изборите. Търсеше преврат, заблуждавайки хората с лъжи. И моят баща, и моите съседи също бяха подведени от лъжи и знам до какво водят те. Тръмп е лидер, който се провали. Ще остане в историята като най-лошия президент. Хубавото нещо е, че скоро той ще бъде неуместен като стар „туит“, произнесе седмица след събитията в Капитолия.

Шварценегер, който е известен поддръжник на прeзидента Джо Байдън, бе сред първите публични личности, които обърнаха внимание на възрастните хора в Калифорния да си стоят по домовете и да се пазят от заразяване с Covid-19. Тогава той публикува видео от дома си, докато се наслаждаваше на компанията на домашните си мини понита.

Знаменитият актьор по всяка вероятност е в отлично присъствие на духа сега, когато неговият фаворит официално се закле като президент на Съединените щати, а самият Арни получи ваксината си срещу коронавируса.

Джо Байдън се закле като 46-ят президент на САЩ (видео и снимки)

“Трябва да гледаме към бъдещето на Америка и да изпълняваме основното за всяка демокрация – сплотеността”, каза той.

Джо Байдън призова за единство на нацията, защото без него няма напредък: “Ако действаме заедно, няма да провалим Америка.”

С встъпването му в длъжност Байдън се превърна в най-стария държавен глава, който поема властта в страната.

Източник: LadBible

Видео: Twitter

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции