Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Асфалтират улица в Ловеч заради посещение на министър, после махат асфалта
Асфалтират улица в Ловеч заради посещение на министър, после махат асфалта
Нередности
12-16-17
добавено
54319
прегледа

В Ловеч се случи нещо доста абсурдно. Улица в "квартала на надеждата" е била настлана с асфалт за посещението на министъра на образованието Красимир Вълчев, а след визитата му настилката е премахната.

 

 

За случая съобщи Александра Енева, общински съветник от ГЕРБ. На 12 декември просветният министър Красимир Велчев пристига в Ловеч, за да открие ремонтирания физкултурен салон в основно училище "Св. св. Кирил и Методий" в кв. "Гозница". Кварталът е краен, а улиците му са в окаян вид. За да не се изложат пред министъра общината спешно преасфалтира ул. "Пано Рогозаров", която е осеяна с дупки и има нужда от ремонт.

 

 

Министърът обаче си отива и машина минава и премахва асфалта от улицата. "Правим път за министъра на образованието, а след него си събираме асфалта. За чия сметка, кой е изпълнител и законосъобразно ли е при положение, че точно тази обществена поръчка се жали в момента?!!!", пита Александра Енева.

 

До момента кметът на Ловеч Корнелия Маринова не е коментирала странния случай. На страницата на общината в интернeт събитието е отразено така: "Официално на 12 декември бе открит ремонтиран спортен салон в ОУ "Св. св. Кирил и Методий" в кв. „Гозница“ в Ловеч. Лентата прерязаха Красимир Вълчев, министър на образованието и науката, Корнелия Маринова, кмет на Община Ловеч, и Валя Тодорова, директор на училището. Сред гостите бяха Ловчанският митрополит Гавриил, Еленко Начев – началник РУО Ловеч, Венцислав Христов, зам.-кмет на Община Ловеч, представители на изпълнителите, гости и приятели на училището, пише mediapool.bg.