<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=84455" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Само за 2 часа...

Атакуват грозно наш репортер с фалшиви обяви в еротични сайтове (РЕПОРТАЖ)

24 Февруари 2021
1 16943

Скъпи приятели, показахме ви още засегнати от дейността финансова пирамида, обвързана с вече отдавна познатите ни „Глобал Маркетс“. Имената на фирмите са нови – „Финанс Инженеринг“, „Гранд Рисърч“ и „Фин Инженеринг“, „Гранд Спот Маркет“, „Прогресива трейдинг“ и много други.

ЗАРАДИ БЕЗДЕЙСТВИЕ НА ПРОКУРАТУРАТА: Финансова пирамида продължава да завлича хора с огромни суми (РЕПОРТАЖ)

Обърналите се към нас посетиха офиса на финансовите брокери и чуха нова порция празни обещания да им бъдат преведени пари, както и интересни обяснения за лиценза на компаниите.

РАЗСЛЕДВАНЕ С ПРОДЪЛЖЕНИЕ: Как финансовата пирамида убеждава жертвите си (2 ЧАСТ)

В трета част репортерът ни Виктория Симеонова и операторът Йохан Вирт посетиха офиса на „Финанс Инженеринг“, но така и не се стигна до среща с главите на пирамидата – Йордан Моллов и Кирил Джабаров.

ЛЪЖИ И ОБЕЩАНИЯ: Как протече срещата на “Господарите” със служители на финансовата пирамида (3 ЧАСТ)

Ден по-късно репортерът ни получи обаждане от представяща се като асистентка на Йордан Моллов, която насрочи среща на екипа с него в 15:30. В уречения час, вместо Йордан Моллов, пред офиса беше екип на медийната група на Hotarena, Crimes.bg, Kliuki.bg и Mreja.bg – все „престижни“ онлайн издания. Оказа се, че в стремежа си да спрат работата ни по темата, от финансовата пирамида са качили снимки от личния профил на Вики в различни сайтове за платена любов. Наглостта им стига дотам, че дори да питат какво мисли за обявите.

Какво друго се случи по време на сблъсъка на нашия екип с този на Crimes.bg, гледайте в материала. Сигнализирайте на gospodari.com и на телефон *3333 за всякакви подобни злоупотреби и измами. За разлика от Прокуратурата, ние не си затваряме очите.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • BigStan

    15 Март 2021

    Кога ли ще ви направят и на вас една скрита камера, как изнудвате хората...

Покажи всички Скрий

Реакции