<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=79857" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Изненадващо: ...

Ахмед Доган към ДПС : Да не изпреварваме с много другите, за да не се превръщаме в общ враг

12 Декември 2020
0 1446

“За да бъдем равнопоставени с другите политически сили, трябва да сме с поне една крачка, но не повече, пред тях. Ако изпреварването на другите е непоносимо за тях, тогава ще се превърнем в събирателен образ на врага за всички”.

Това се казва в обръщението на почетния председател на ДПС Ахмед Доган към X-тата национална конференция на партията, провеждаща се онлайн, пише Клуб Z. То бе прочетено от евродепутата Илхан Кючюк. Основна тема на обръщението бе пандемията от коронавирус.

Припомнете си прословутата реч на Ахмед Доган, в която обяснява как той разпределя порциите във властта (видео)

“И това ще мине. Вирусът ужким миксира пластовете на обществените и корпортивните интереси. Изрази като глобално единство, обединени усилия, заедност – всеки интуитивно разбира смисъла на тези послания, само когато е надвиснала обща опасност. Да преговорим уроците за единство и заедност. Тъкмо затова задачата на задачите е да предовратим очертаващата се на хоризонта хуманитарна катастрофа. Всички усилия трябва да бъдат центрирани върху борбата с коронавируса. Пожелавам да превърнете единството и заедността във вътрешна мотивация за правене на политики и реална история”, каза още Доган.

И допълни: “Пожелавам ви да бъде силни, живи и здави. Да устоите себе си във времето”.

Краят на словото му бе последван от бурни овации и скандирания “ДПС”. Това принуди Доган да се включи лично.

Ахмед Доган подаде глава от сараите си да поздрави протестиращите на плажа “Росенец” (видео)

This image has an empty alt attribute; its file name is za-thumb-Dogan.jpg

“Респектиран съм от цялата организация. В тези условия да направите онлайн конференция за мене действително заслужава много голяма оценка. Така съм се сърдил на съдбата, че ме направи политик. Но като гледам как се появявате, утвърждавате, развивате, трябва да се извиня на съдбата, защото получавам едно огромно вътрешно удовлетворение как сте модел за другите. Благодаря ви че ви има. Убеден съм, че ви предстои много интересно бъдеще”.

Това каза Доган, като отново бе приветстван с овации и скандирания “ДПС”.

А във видеото можете да си припомните последната “публична изява” на политика досега – през храстите на имота му в “Росенец” това лято.

Източник: Клуб Z

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции