<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=58898" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Марешки влез...

Бандити разбиха витрините на магазин за алкохол в Лондон в навечерието на карантината (видео и снимки)

20 Март 2020
0 2149

Банда обирджии разбиха витрините на магазин в южен Лондон в момент, когато супермаркетите са обсадени от паникьосани потребители заради коронавирусa, пише DailyMail.

Шестима маскирани мъже са се опитали да откраднат алкохол от денонощен магазин на Ню Кент Роуд към 22:50 часа в сряда.

Обирджии изтръгнаха с въже сейф с церемониални бижута на стойност 52 000 евро (видео и снимки)

Видео, споделено в мрежата показва как бандитите хвърлят пътен знак във витрините на магазина, докато стъклата се посипват на асфалта. След това побягват, оставяйки след себе си следите от погрома.

От полицията са потвърдили за четирима арестувани по подозрение в кражби и нанасяне на щети и съобщават, че „според показанията на служителите от магазина, шестима мъже са влезли и са започнали да прибират бутилки с алкохол под дрехите си.”

„След като служителите се опитали да им попречат, бандитите ги заплашили. Напускайки магазина, един от тях грабнал пътен знак и го хвърлил срещу витрината”, допълва говорителят.

Арестуваните  мъже са на възраст между 20 и 22 години и са били заловени недалеч от местопрестъплението.

Ядосан мъж се нахвърли да бие персонала и клиентите на супермаркет, защото липсвали стоки, които му трябват (снимки)

Това се случва в момент, в който британските супермаркети са обсадени от потребители в паника от коронавируса. Стотици хора се тълпят пред магазините часове преди отварянето им сутрин, след като търговците наложиха ограничения в пазаруването, за да се справят с нарастването на пазарната истерия. Вериги като Tesco и Sainsbury’s ограничават покупките до три броя от артикул.

Американци пресичат границата с Мексико, за да се запасяват с тоалетна хартия (видео и снимки)

В момента милиони хора се готвят за седмична домашна карантина. Масовите стълпотворения пред супермаркетите и стресът водят до гневни сцени и дори сбивания между пазаруващите за стоки от първа необходимост.

Източник: DailyMail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции