Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Бареков: Бях унижаван и подиграван от една доста разголена "журналистка"
Бареков: Бях унижаван и подиграван от една доста разголена "журналистка"
10-23-16
добавено
76288
прегледа

Евродепутатът Николай Бареков коментира скандалното си участие в предаването "Тази неделя" по бТВ, където напусна студиото, след като бе накаран да чете на английски език от в. "Таймс". Ето какво написа той:


"Скъпи приятели,

 

Съжалявам, че не се получи интервю днес по bTV, но самата водеща и нейните началници не бяха предвидили да има такова. Бях поканен за пореден път, за да бъда унижаван и подиграван по поръчка на началника, в случая - от една доста разголена и непристойно облечена "журналистка".

 

Жалката истина е, че големите български телевизии никога не биха допуснали неудобен човек като мен да им каже истината в очите, а именно, че царят е гол. След второто идване на ГЕРБ на власт, заедно с прислугата им, държавата е повалена, а политическият бардак краде като за последно, за да се спасява поединично.

 

Големите телевизии не искат да ви кажа, че нашите стратегически партньори са изгубили всякакво доверие към премиера и правителството му, че в настоящия момент АТАКА и Волен Сидеров са препродали златния си пръст от ДПС на ГЕРБ и че 99% от кандидат-президентите са подставени лица на наследника на БКП – ГЕРБ. Превърнаха моя английски език в анекдот като жалък опит да скрият истинския виц за неграмотното безпросветно и корумпирано управление на България.

 

В няколкото секунди, които ми бяха отпуснати от bTV, за да изкажа позицията си, се надявам да е било чуто най-важното, а именно, че големите телевизии са превърнати в "Работническо дело" – можеш да прочетеш всичко за положението в Близкия изток, но не и за това на ГЕРБ и реформаторите.

 

 

И ето един виц за финал:

 

Знаете ли каква е разликата между съветската космическа програма и българското правителство?

Съветски другари пуснаха маймуната да се вози в ракета, а ние пуснахме нашата маймуната в пилотската кабината и сега чакаме да приземи самолета…"

 

 

Скъпи приятели, Съжалявам, че не се получи интервю днес по bTV, но самата водеща и нейните началници не бяха предвид...

Posted by Николай Бареков on Sunday, October 23, 2016

 

БАРЕКОВ ВЕЧЕ ЧЕТЕ НА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК?

 

"ПЕРФЕКТЕН" АНГЛИЙСКИ ОТ ЕВРОДЕПУТАТА БАРЕКОВ