<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=75527" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Техническа г...

Барети на ГДБОП нахлуха в грешен апартамент на невинно семейство с малко дете (видео)

13 Октомври 2020
0 5882

Миналата седмица барети от главна дирекция за борба с организираната престъпност (ГДБОП) са нахлули в апартамент на нищо неподозиращо младо семейство в столичния квартал “Левски Г”, след което са се оправдали с грешка, предаде bTV.

„Аз се събудих в 6 без 5 от голям трясък, от бутане на външната врата (на входа). Показах се на прозореца и попитах: „Какво става? Кой бута?“. Един господин се показа и каза: „Тихо госпожо, ние сме от ГДБОП“. Аз ги питам: „Къде отивате? Кого търсите?“. Вика: „Тихо, тихо, срещу Вас отиваме“. Викам: „Как срещу нас отивате? Там живеят децата ми. Младо семейство, с дете, с бебе“ (…) Виждам много хора с качулки, с автомати, започват да блъскат вратата, да разбиват, да крещят“, разказа преживяванията си Десислава Крумова в „Тази сутрин“.

По нейните думи тя се опитала да обясни на полицаите, че правят грешка, а те ѝ отвърнали: „Млъкни, боклук!“ и поискали телефоните на нея и по-малката ѝ дъщеря. На въпроса ѝ какво става, те отговорили, че „ще разбере от телевизията“.

Спецполицаите нахлули в жилището на дъщеря ѝ и зет ѝ, които били блъснати на пода и им били сложени белезници. Мъжът обясни, че никой от полицаите не се е представил, той просто видял някакви маскирани мъже и се съмнявал, че са служители на реда.

Пострадалият твърди, че след като са му сложили белезници, са използвали електрошок спрямо него, удряли го по главата, а също видял, че ритали съпругата му, която наскоро била родила.

След това го попитали дали се казва Станислав, а той отговорил, че не е този човек. Полицаите тогава разбрали, че са сбъркали блока. Свалили белезниците от мъжа и съпругата му и изчезнали за секунди, без да се извинят или кажат нещо.

По-късно дошъл шефът на баретите и се извинил, като казал, че такива неща се случват, а причината за грешката била, че ги объркала навигацията им.

Източник: bTV

Снимка на корицата: ГДБОП

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Emil Petrov

    13 Октомври 2020

    даеба и некадърниците, после сърдити били, че не им вдигали заплатите.

Реакции