<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=67416" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Удължава се и...

Бащата на Джокович: Григор Димитров нанесе голяма вреда на нашето семейство, на Хърватия и на Сърбия

24 Юни 2020
0 6395

Бащата на Новак Джокович, Сърджан, заяви, че Григор Димитров е нанесъл голяма вреда, както на семейството му, така и на Сърбия и Хърватия. Повод за изказването му е прекратеният турнир “Адриа”, организиран от първата ракета на Сърбия в страните от бивша Югославия, пише бТВ.

Състезанието беше спряно преди финала в Хърватия, след като българинът обяви, че е заразен с коронавирус. След масово тестване на участниците и треньорите се оказа, че Covid-19 имат още Новак Джокович и съпругата му, последният съперник на българина Борна Чорич, Виктор Троицки, който игра в Белград, както и бременната му половинка.

Позитивни са също тестовете на треньора на Димитров – Кристиан Гро, физиотерапевта му Алгис Христов и един от треньорите на Новак Джокович.

“Защо това се случи? Защото Димитров вероятно дойде заразен отнякъде. Не беше тестван тук, взеха му проба на друго място. Това не е хубаво. Но… Какво да се прави. Нанесе голяма вреда на Хърватия, на нашето семейство и на Сърбия”, каза Сърджан, потърсен за коментар от хърватската телевизия RTL.

Сръбски медии обвиниха Григор Димитров, че се е чувствал видимо зле, но е отказал да се тества (снимки)

Много сръбски медии разпространиха информацията, че Димитров е отказал два пъти да се тества за коронавирус по време на мини турнирите с благотворителна цел, организирани от Джокович. Според тях българският тенисист се е чувствал зле още при пристигането си в Хърватия, но е подценил ситуацията.

Между двата турнира – в Белград и Задар, Димитров беше за кратко в родния си град Хасково, където проведе открита тренировка, срещна се с кмета и с местни деца.

Масово тестване в Хасково след новината, че Гришо е с коронавирус

Бащата на Ноле все пак остава оптимист и обещава, че феновете ще могат да видят своя любимец, след като ситуацията се нормализира.

Източник: бТВ

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции