<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=85873" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Тръмп се завр...

Баща влезе с 2-годишната си дъщеря при слона в зоопарка в Сан Диего, а животното ги подгони (видео)

22 Март 2021
0 1988

Мъж беше арестуван от полицията на Сан Диего, Калифорния, след показания на свидетели, че същият се е пъхнал през огражденията на слона в градския зоопарк с 2-годишната си дъщеричка, съобщава LadBible.

Видео, разпространено от медиите в САЩ, показва как мъжът се щура из клетката с малкото дете и бива подгонен от едрия бозайник. В паниката бащата изпуска детето си и се връща да го вземе на ръце преди да се устреми към оградата. Свидетели съобщават, че малко по-рано са го видели да се покатерва върху оградата.

Баща влезе с 2-годишната си дъщеря при слона в зоопарка в Сан Диего, а животното ги подгони (видео)

Пред полицаите 25-годишният Хосе Наварет споделя, че искал да си направи снимка с африканския слон. Младият баща е заплашен от обвинения в застрашаване живота и здравето на детето, като междувременно е назначена и експертиза за установявване дали е бил под въздействието на наркотични вещества или алкохол.

В изявление по случая от зоологическата градина на Сан Диего посочват, че Наварете “умишлено и незаконно е проникнал в местообитанието, където са настанени нашите азиатски и африкански слонове”, добавяйки, че нито той, нито дъщеря му, нито слонът са ранени вследствие на инцидента.

Източник: LadBible

Видео: YouTube

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции