Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Баща и син възраждат прекъснатата си връзка като колекционират редки монети (видео и снимки)
Баща и син възраждат прекъснатата си връзка като колекционират редки монети (видео и снимки)
По света Вземи EMBED
Loading the video...
01-14-20
добавено
1037
прегледа

Колекционирането на монети е повече от хоби за баща, разделен от сина си, пише BBC.

 

Джейкъб и татко му Джон живеят разделени, но това не пречи на връзката им чрез колекционирането на монети. Майката на Джейкъб и Джон са разведени от три години.

 

 

 

 

БАЩА И СИН С ЕМОЦИОНАЛНА РЕАКЦИЯ ПРИ ВИДА НА ОПУСТОШИТЕЛНА БУРЯ (ВИДЕО)

 

 

"Трудно ни е, защото Джейкъб живее на 150 километра от мен", споделя Джон. "Не ми е лесно да бъда отсъстващ родител, ето защо исках да намеря хоби, което да ни сближава."

 

 

 

 

Двамата издирват редки монети в благотворителните магазини и вестникарските будки. С течение на времето те са срещнали и други семейства в подобна ситуация. 

 

 

 

 

"Бях малко стреснат от ентусиазма на Джейкъб в началото, защото бе едва седемгодишен и очаквах това да му се стори отегчително, но той се запали и започна страстно да издирва нови монети", разказва въодушевен бащата, за когото споделеното хоби се е превърнало в шанс да запълни празнините, породени от раздялата и единствен начин за Джон да остане близък със сина си. 

 

 

БАЩА, ОБЛЕЧЕН КАТО ДАРТ ВЕЙДЪР, БУДИ 2-ГОДИШНИЯ СИ СИН ЗА ДУЕЛ С МЕЧОВЕ (ВИДЕО)

 

 

"Обичам Джейкъб от цялото си сърце, бих направил всичко, за да бъде щастлив и да запазим здрава връзката помежду ни. Той е мой син и искам да останем близки, колкото може по-дълго, а хобито ни сближава дори още повече", убеден е Джон.

 

 

 

 

Източник: BBC