<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=71969" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: 51-годишна жен...

Баща се сгоди за бившия на дъщеря си по време на съвместната им почивка (видео)

24 Август 2020
0 28745

Баща предложи брак и вече е сгоден за бившия приятел на дъщеря си по време на съвместната им почивка в Хърватия, пише LadBible.

Бари Дрюит-Барлоу и неговият съпруг Тони Дрюит-Барлоу предизвикаха сензация още през далечната 1999 година, когато бяха провъзгласени за първата еднополова брачна двойка в Обединеното кралство, кято отгледа близнаци, родени от сурогатна майка.

Баща се сгоди за бившия на дъщеря си по време на съвместната им почивка (видео)

21 години по-късно Бари е разведен след брака си с Тони, с когото продължават да живеят заедно, и вече има връзка с бившия приятел на дъщеря си, с когото чакат бебе също от сурогатна майка. Двойката споделила, че това се случило по време на съвместната им почивка в Хърватия.

55-годишните Бари и Тони, чието състояние се оценява на 52 милиона долара, живеят в имение с 10 спални от 7,8 милиона долара, ще имат още три деца, след като близнаците им, Шафран и Аспен, бяха роден през 1999 г.

През октомври Бари и новият му съпруг Скот ще имат момиченце, на което кръстник ще бъде именно Тони.

“Вълнуваме се, че отново ще станем татковци. Тони също е развълнуван, въпреки че подчертава, че бракът ни наистина е приключил след всички тези години, така че е моментът е и не малко горчив”, споделя Бари.

“Но всички ние ще останем да живеем под един покрив. Тони е татко, аз съм татко и докато в момента Скот е доведено лице, скоро той ще бъде татко номер 2”, допълва той.

Снимки и видео: Instagram/donbarrie

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции