Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Баща търси 4-годишния си син, сега провокира и с билборд (видео)
Баща търси 4-годишния си син, сега провокира и с билборд (видео)
Нередности
13.06.17
добавено
1151
прегледа

В началото на месец септември Калоян Милев от София съобщава във Facebook, че 4-годишният му син Никола е изчезнал заедно с майка си. Сега бащата сложил снимката на сина си на билборд.
 

 

"Този билборд е провокация, а не начин да търся детето си", каза пред Калоян Милев.
 

 

 

 


Вече 10 месеца то не знае къде е детето му. За последно майката и детето са засечени в Тайпе и след това следите им се губят.
 

Младият мъж твърди, че съпругата му Теодора е извела детето им в чужбина, въпреки издадена от него забрана.
 

По думите му тя имала сериозни психически проблеми, и е отвлякла детето с помощта на майка си и с фалшифицирани документи. По информация на Калоян съпругата му е заминала заедно с детето за Турция.
 


"Държавата няма инструментариум, по който да връща деца и затова чакам да се разбере къде са, за да предприема лични действия", заяви още бащата.
 

"Не знам нито къде е детето, нито къде е майката. Говорим само по телефона", каза от своя страна Пламен Паунов, който е адвокат на майката.