Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Бебе се залива от смях, докато майка му се преструва, че киха (видео)
Бебе се залива от смях, докато майка му се преструва, че киха (видео)
Сладки бебета Вземи EMBED
Loading the video...
02-13-20
добавено
1628
прегледа

От кадрите на DailyMail виждаме как малкият Бенсън от град Гълфорд, Мисисипи в САЩ се смее неудържимо, докато майка му се преструва, че киха.

 

 

 

 

Кадрите са заснети в един от онези безценни моменти за родителя, когато храненето на бебето се превръща в игра. Виждаме ги още в първата публична кинопрожекция с краткия филм на бартя Люмиер "Закуската на бебето".

 

 

 

 

 

 

 

„Мама хранеше бебето и внезапно кихна. На малкия това му се стори особено забавно и тя продължи да се преструва, че киха отново и отново”, сподели жената, заснела видеото.

 

 

 

 

Гълфпорт е пристанищен град на брега на Мексиканския залив. С населението си от 67 000 жители той е вторият по големина град в щата Мисисипи. Градът стана известен през лятото на 2005 година, когато бе връхлетян от урагана Катерина. 

 

 

СЛАДКО БЕБЕ СЕ ЗАЛИВА ОТ СМЯХ, ДОКАТО ТАТКО МУ ПОКАЗВА ТЕХНИКИ ОТ БОКСА (ВИДЕО И СНИМКИ)

 

 

Източник: DailyMail

Снимки: ViralHog