Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Бебе с огромна коса покори интернет (ВИДЕО)
Бебе с огромна коса покори интернет (ВИДЕО)
Сладки бебета
05.10.16
добавено
22675
прегледа

8-седмичният Джуниър Кокс-Нуун има повече коса, отколкото някои хора имат някога през живота си, пише Actualno.com. Майка му заявява, че пазаруването в местния супермаркет, което по принцип трае не повече от 40 минути, вече й отнема поне 2 часа заради всички хора, които я спират, за да се порадват на необикновения й невръстен син.

 

ДА ЗАСПИШ, ДОКАТО ХАПВАШ

ДЕТЕ ПОЗДРАВЯВА НЕПОЗНАТИ В СУПЕРМАРКЕТА И ИМ НОСИ РАДОСТ

 

Повечето новородени имат сравнително малко коса, но прическата на Джуниър е толкова буйна, че хората вече го наричат "бебето мече".

 

 

"Той се роди с много коса, но не осъзнавах точно колко много преди първата му баня", заявява майката Челси. По нейни думи косата на Джуниър не пада, а продължава уверено да расте. Тя е категорична, че няма да я отреже, защото атрактивната прическа прави малкия й син уникален.