<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=41290" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Датчанин вле...

Бездомна оперна певица изнася първия си концерт, след като стана вайръл в интернет (видео)

08 Октомври 2019
0 1356

Бездомната Емили Замурка, която стана известна с оперния си талант, направи първото си изпълнение, след като стана популярна, пише Си Ен Ен.

 

Певицата се превърна в интернет сензация, след като полицай в метрото я забеляза и качи видео с нея в мрежата.

 

Публиката отново бе впечатлена, когато Емили запя.

 

"Нямах много време да репетирам", каза тя в Лос Анджелис в събота. "Значи просто ще пея същата песен, която изпях в метрото"

 

Замурка стартира с арията на италианския композитор Джакомо Пучини, "O mio babbino caro." 

Това беше първото ѝ изпълнение, откакто бе наречена „Сопраното на метрото".

"Дори не знам какво се случва", каза жената пред група репортери от цял ​​свят след дебютното си изпълнение.

Номинираният за Грами музикален продуцент Джоел Даймънд вече  предложи на 52-годишната Замурка договор за албум. "Историята на Емили е вдъхновяващо доказателство за това, че мечтите се сбъдват", каза той. "И никога не обръщам гръб на мечта."

Това е сбъдване на мечта наистина, защото само преди две седмици Замурка беше един от близо 60 000 души, които спят по улиците на Лос Анджелис. Тогава една случайна среща промени живота ѝ.

Замурка се качила на грешния влак един ден в края на миналия месец. Тя слязла в почти запустялата метростанция Уилшир-Нормандия. "Чувствах се отпаднала. Просто си мислех:" О, ще пея малко, може би това ще ме накара да се почувствам по-добре", сподели тя. "И видях полицай да се приближава към мен отдалеч и това ме разколеба".

Но този полицай харесал това, което чул, и помолил жената да изпее още малко, докато той я снима с телефона си.

Полицейското управление в Лос Анджелис публикува видеото и повече от милион души го видяха.

Квалифицирана цигуларка, Замурка се преместила в САЩ от Русия в началото на 20-те си години. Тя каза, че е получила политическо убежище.

Комбинация от сериозно заболяване, осакатяващи медицински сметки и кражба на любимата ѝ и ценна цигулка довели до живота ѝ по улиците. „Не можах да се справя със сметките“, каза тя. "Не можах да смогвам с наема."

Жената пее в метрото отпреди няколко години. Тя каза, че го е направила, за да печели пари, да спаси душата си и просто да бъде чута. Гласът, казва тя, е "единственото, което ми остана".

 

 

 

Източник: Си Ен Ен

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции