<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=64031" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Оперираха ус...

Безразсъден пешеходец се размина на косъм с профучаващ влак, след като премина през спуснатата бариера (видео и снимки)

14 Май 2020
0 1953

Видео от охранителните камери на ЖП-прелез в Инфийлд, Англия показа как безразсъден пешеходец се промушва под спуснатата бариера, за да премине и бива застигнат от профучаващ влак на сантиметри от смъртоносен удар, DailyMail.

Видеото започва с приближаването на видимо възрастен мъж към прелеза в квартала Бримсдаун, който е със спуснати бариери от двете страни преди наближаващия влак. Без особено колебание мъжът опитва да премине през бариерата като я избутва напред, за да отвори пролука, през която да се промуши.

Вече преминал линията в едната посока, мъжът е застигнат от приближаващия влак по средата на другата и бързо изтичва към отсрещната бариера като влакът буквално докосва ръкава на връхната му дреха.

Момче изскача от коловоз буквално на косъм пред преминаващ влак в Индия (видео и снимки)

Драматичното видео, заснето в ранното утро на 5 май, бе припомнено от „Британската транспортна полиция” в сряда с цел да предупреди хората срещу подобно опасно поведение.

Влак направи на парчета ремаркето на ТИР, закъсал на жп-прелез в Норвегия (видео и снимки)

“Това е един напълно ненужен инцидент и тъкмо в момент, в който полицията трябва да се съсредоточи върху мерките срещу Ковид-19 и да помогне на обезпечаването на сигурността на пътуващите”, заяви инспектор Стивън Уебстър.

Бримсдаун е квартал в град Инфийлд, който е част от територията на обширен Лондон и се намира на 16 км от центъра му.

Източник: DailyMail

Видео и снимки: Facebook

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции