<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=46329" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Над 20 автомоб...

Беларуска журналистка се държи неадекватно в ефир преди да припадне (видео)

06 Януари 2020
0 9795

Репортерката на беларуската телевизия СТВ Елена Козлова озадачи зрителите със своето неадекватно поведение по време на живо включване в новините, събщава Lenta.ru

 

 

""

 

 

В новините в 19:30 часа Елена Козлова се включва директно от центъра на Минск за да отрази откриването на ски пистите в комплекс „Слънчева долина“. Малко след началото на живото включване обаче младата жена започва да бърка дума, да заеква и трудно да чете текста от листчето си. Във видеото се вижда как младата репортека дори леко залита в кадър. 

 

 

Впоследствие друга служителка на СТВ Вероника Гришкова написа във Facebook, че на Козлова ѝ е станало лошо по време на живото излъчване."Това е извънреден случай. Рядко се вижда, но никой не е застрахован. Момичето бе за пръв път в ефир на живо и вдигна кръвно от вълнение“, обясни Гришкова. Според нея след предаването млдата журналистката е изгубила съзнание.

 

 

 

""

 

 

Някои потребители в социалните мрежи обаче изказаха съмнения, че репортерката е била пияна. Видеото предизвика широка дискусия в руските медии и се превърна в повод за стотици шеги и подигравателни коментари в мрежата. 

 

 

Източник: Lenta.ru

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции