<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=88451" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Хиляди на про...

Бербатов към клубовете: “Аз и моят екип сме с вас! Не бъдете заложници на страха”

30 Април 2021
0 760

Димитър Бербатов публикува позиция в личния си блог с апел към футболните клубове за промяна.

“Аз и моят екип сме с вас! Не бъдете заложници на страха”, написа голмайсторът, който преди дни обяви намерението си да се кандидатира за нов президент на БФС като оповести, че ще работи със Стилян Петров и Мартин Петров в екипа си.

Бербатов повежда битка за БФС със Стилиян и Мартин Петров в екипа

Той призова още веднъж да има промени в родната централа, като заяви, че ще подкрепи всеки един клуб, който предприеме действия за свикване на извънреден конгрес и се обяви против сегашното ръководство.

Само ден след обявеното решение на нападателя, Боби Михайлов изненадващо оттегли оставката си, подадена година и половина по-рано като обяви, че ще довърши мандата си.

Боби Михайлов изненадващо оттегли оставката си и се връща като шеф на БФС (видео)

“Безочие, наглост, постановка… Взимам назаем само част от заглавията в медиите! Това, което се случи онзиден, само ден след като аз казах, че се кандидатирам за президент на БФС, е най-грозното морално падение и акт на страхливост, което българският футбол е виждал! И ако ние позволим това да се случи, значи ние сме глупаците… Но тук идва важната роля и на върховния орган – Клубовете! Казах го много пъти. Трябва да има някаква реакция, декларация на несъгласие, свикване на конгрес с подписка… Нещо… Знам, че има клубове, които искат да се разбунтуват. Клубове, които виждат какво се случва и искат да покажат реакция. Сега е моментът. И никой няма да ви вини. Никой. Вие сте в правото си! Всички сме заедно в това и ще се подкрепим взаимно. Има и клубове, които ги е страх. А не трябва! Казах ви, аз и моят екип сме с вас! Не бъдете заложници на страха. Аз мога само да ви покажа каква промяна искам да донеса, но вие решавате накрая. И ако не изберете тази промяна, какво изобщо правим?! Как ще вървим напред?! Защо чувам постоянно викове за промяна? А никаква реакция!? Това, което се случва, е подигравка с нашия занаят, с нашия любим спорт! Светът ни се смее. “Скай Спортс” е в потрес. Мен ме питат хора от чужбина: “Защо няма реакция на клубовете, след като искат промяна, а така се подиграват с тях?!”, “Защо расисти, които не знаят от коя страна се рита топката, са все още в управлението, а цяла България има непоносимост към тях?” Чудя се какво да им кажа…”, пише Бербатов.

Случаят “Боби Михайлов”: Исках да подам оставка, но нямах желание (Коментарът на “Господарите”)

Репортерът на “Господарите” Дани Йорданов коментира казуса с дадената/оттеглена оставка на президента на БФС в видеото в линка горе.

Източник: Berbatov.com

Снимки: БулФото

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции