<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=85650" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Борисов: "Мог...

Бившата съпартийка на Кошлуков в “Новото време” Юлияна Дончева, ще води предаване по БНТ

17 Март 2021
0 2523

Бившата съпартийка на Емил Кошлуков в партия “Новото време” и ТВ водеща на модни предавания Юлиана Дончева ще води предаването “Извън играта” по БНТ 1 на мястото на Люба Пашова, която поема място в листата на ГЕРБ в Кюстендил, съобщава КлубZ.

Рокадата бе оповестена от обществената телевизия, както и на страницата на предаването във фейсбук. 

Бившата съпартийка на Кошлуков в &#8220;Новото време&#8221; Юлияна Дончева, ще води предаване по БНТ

„Люба Пашова и Юлияна Дончева – две красиви дами, с дълъг опит като журналисти и водещи от малкия екран – се събират, за да разменят ежедневните си роли и да се подкрепят професионално в най-женския месец от годината. Юлияна Дончева, едно от най-красивите и популярни лица в телевизионния ефир, ще води следващите няколко броя на половинчасовото предаване „Извън играта“ по БНТ1 (събота, 18:30 ч.), докато не по-малко чаровната водеща и автор на предаването Люба Пашова отсъства от работа.

Двете журналистки се познават от много години, работили са заедно в БНТ и подхождат с доверие, професионализъм и страст към работата си в телевизията. Затова и двете приемат с усмивка предизвикателството Люба да е „извън играта“, а Юлияна да „влезе в играта“, пишат от БНТ.

Дончева напусна “Новото време” през 2012 г., когато заедно с нейния съпруг Станислав Недков-Стъки се вляха в редиците на партия ГОРД на Слави Бинев. Миналата година Стъки, който е и ММА боец, оглави протестите в защита на правителството.  

Наред с политическата си кариера Дончева е била водеща на предаването „Извън контрол“ по Евроком, а тв кариерата си стартира в италианската телевизия RAI-2. Съвсем скоро предстои да излезе и първият ѝ роман – „Път за всеки“, добавят от БНТ.

Източник: КлубZ

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции