Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Бившият шеф на ФБР: американците заслужават да имат Тръмп за президент
Бившият шеф на ФБР: американците заслужават да имат Тръмп за президент
16.04.18
добавено
1422
прегледа

Бившият шеф на ФБР Джеймс Коми даде първото си интервю след като бе уволнен от поста си миналата година от Доналд Тръмп. В интервюто си с ABC News, той представи новата си книга "A Higher Loyalty".

 

Коми твърди, че на президента нищо му няма – нито е в началните фази на деменция, нито пък има проблем със скрупулите –  той просто е лъжец, който несъмнено е попречвал на правосъдието. 

 

"Президентът ни трябва да вдъхва респект и да се придържа към ценностите, които са в основата на нашата държава, най-важната от които е истината. Президент Тръмп не може да се справи с това," коментира Коми. 

 

Часове преди интервюто, Тръмп на своя страна обвини Коми за лъжец. След интервюто екипът на президента публикува известие, в което се споменава, че "единственото нещо по-лошо от спомените за нарушения на Коми е неговата готовност да каже каквото и да е, за да продава книгата си." 

 

ТРЪМП НЕ Е ПЛАНИРАЛ ДА СТАВА ПРЕЗИДЕНТ, ТВЪРДИ НОВА КНИГА С ЕКСПЛОЗИВНИ РАЗКРИТИЯ ЗА ПРЕЗИДЕНТА НА САЩ

 

По време на интервюто Коми каза, че президентът се е заобиколил с хора, на които вярва, подобно на мафиотските шефове, които е разследвал по-рано в кариерата си. 

 

"Шефът е доминиращият център на всичко. Стига да му служиш и това, което предлагаш да има интерес за него, лоялността ще се доказва," добави той. А що се отнася до Тръмп, според Коми неговата задача е да опетни всеки един до него. 

 

Дали президент Тръмп трябва да бъде отстранен? "Надявам се, че това няма се случи," каза Коми, "защото така американците ще се разминат много леко с присъдата, която сами са си избрали."