<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=84967" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Чичо Митко см...

Бивши служители на финансовата пирамида разкриват схемата (РЕПОРТАЖ)

06 Март 2021
0 15454

В серия от репортажи ви показахме как финансова пирамида от години завлича хора с колосални суми. Жертвите се срещнаха със служители на компанията с непрекъснато сменящи се имена. Получиха заплахи и обяви в еротични сайтове – точно каквото се случи и с мен в хода на разследването ми. Така и не получихме възможност за среща с главата на схемата Йордан Моллов, но пък се запознахме с „колеги“ от Краймс.бг, изпратени вместо него в офиса.

След всичко това се оказа, че освен клиенти, завлечени от компаниите са и техни служители. Те разказаха пред репортера ни Виктория Симеонова за начина, по който схемата работи отвътре. Въпреки че са работили по около месец в компанията, не са получили нито лев от заплатите си, защото са разкрили, че знаят за измамите на фирмата.

Междувременно някои от представените от нас финансови брокери се появиха в ефира на телевизия „Евроком“ с нови професии – Мария Табакова се представя за търговец на бижута, а Евгени Илиев – за частен детектив.

След толкова много манипулации, смяна на самоличности, професии и имена, не е изненада и че преди няколко дни нашият продуцент Джуди Халваджиян получи интересно съобщение във Вайбър от самия себе си:

„Шеф, да пускам ли още обяви за Виктория, или тези стигат засега? Не си ми дал указания какво да пиша и какви снимки да и кача този път. Виж народа как се върза обаче и как им го нахендряме на Моллов и Кирчо.“ пише в съобщението, което буди повече смях, отколкото размисъл.

Вече до медиите беше разпространен и друг чат, в който мнимият профил на продуцента обсъжда със служител обявите, пуснати за Виктория.

Заради нашето разследване, от „Гранд спот маркет“ вече смениха локацията на офиса си, както и имената на фирмата и на служителите. Къде се намира новият офис и как се казва новата фирма, очаквайте само на gospodari.com.

Продължаваме с опитите да разберем докъде се е стигнало с разследването на Прокуратурата по случая, а вие продължавайте да сигнализирате само на gospodari.com и на телефон *3333 за всякакви злоупотреби, измами и корупция. Това е засега от нас, за Господарите аз съм Виктория Симеонова.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции