<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=58430" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Арестуваха ж...

Бивш бодибилдър похарчи 110 000 долара, за да се превърне в жена (снимки)

17 Март 2020
0 13158

Бивш културист, „заключен“ в мъжко тяло в продължение на 30 години, спрял да крие истинската си същност и се превърнал в жена, пише Daily Mail.

Али Роуз Килер от Монтана, САЩ, винаги е знаела, че е различна, но се ужасявала от мисълта да разкрие проблемите си с половата идентичност пред своите консервативни родители.

Вместо това вече 36-годишната жена дълго време акцентирала върху своята мъжественост, превръщайки се в личен треньор и изграждайки солидна мускулатура. Тя обаче решила да не се крие повече и похарчила цели 110 000 долара (около 192 000 лева) за операция за промяна на пола.

В Instagram Али сподели, че още от 14-годишна е осъзнала всичко за половата си идентичност. Тя разказа за борбата, която е водила дълги години, преструвайки се на нещо, което не е.

„Сега най-сетне се почувствах завършена в собственото си тяло“, каза още трансформираната жена.

Всъщност трагично събитие накарало Али да сложи край на прикриването. През август на 2016 г. майка ѝ преживяла масивен инфаркт и тя осъзнала, че животът е твърде кратък, за да продължи да го живее в лъжа.

През април 2017 г. Али започнала да се вижда терапевт за полова идентичност. Тя започнала хормонална терапия и оттогава претърпяла три операции и 15 сесии за епилация.

Тя все още е личен треньор и се гордее с мускулите си, но вече е в мир с това, което е.

Източник: Daily Mail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции