Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Бивш имам от Казанлък нокаутира възрастен колоездач, щял да одраска колата му (видеа)
Бивш имам от Казанлък нокаутира възрастен колоездач, щял да одраска колата му (видеа)
Вземи EMBED
Loading the video...
06-11-19
добавено
48691
прегледа

Във фейсбук се появи видео на мъж, който поваля с юмручен удар велосипедист без видима причина. Според Клуб Z агресивният мъж е мюсюлманския духовник Мехмед Мехмедов от Казанлък, който събаря с кроше от колелото му възрастен мъж, защото щял да одраска колата му. Велосипедистът е повален под гумите на минаващ в този момент автомобил, който за щастие се движи с бавна скорост и спира на време, предотвратявайки по-сериозен инцидент.

 

Инцидентът се е случил вчера в района на централния пазар в Казанлък. Кадри от него разпространи чрез профила си във фейсбук Иван Николов. Младият мъж не само се намесва в защита на велосипедиста, но и заснема цялата случка и подава сигнал в полицията.

 

 

 

Posted by Иван Николов on Monday, June 10, 2019

 

 

Възрастният колоездач се движи бавно по пътя в непосредствена близост до паркиралите на паркинга автомобили. Губи равновесие и залита към спряла бяла Мазда, в която в този момент се намират мъж и дете. Мъжът мигновено изскача от колата и без никакво предупреждение, удря велосипедиста и го поваля на улицата под гумите на минаващо в този BMW. Следва разправия. Според агресора колоездачът бил пиян и "удря колата" му. Самият колоездач видимо не е пострадал от инцидента.

 

В последствие местни хора разпознаха в собственика на Маздата духовник от казанлъшката джамия. В действителност - това се оказва бившият имам Мехмед Мехмедов, нашумял преди години с разкритията си за проповядване на радикален ислям в храма. В знак на протест срещу тези проповеди тогава Мехмедов влезе в джамията въоръжен с пистолет и нож.

 

Източник: Клуб Z