<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=38119" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: СЕМ отстрани ...

Бивш имам от Казанлък нокаутира възрастен колоездач, щял да одраска колата му (видеа)

11 Юни 2019
0 49656

Във фейсбук се появи видео на мъж, който поваля с юмручен удар велосипедист без видима причина. Според Клуб Z агресивният мъж е мюсюлманския духовник Мехмед Мехмедов от Казанлък, който събаря с кроше от колелото му възрастен мъж, защото щял да одраска колата му. Велосипедистът е повален под гумите на минаващ в този момент автомобил, който за щастие се движи с бавна скорост и спира на време, предотвратявайки по-сериозен инцидент.

 

Инцидентът се е случил вчера в района на централния пазар в Казанлък. Кадри от него разпространи чрез профила си във фейсбук Иван Николов. Младият мъж не само се намесва в защита на велосипедиста, но и заснема цялата случка и подава сигнал в полицията.

 

 

 

Възрастният колоездач се движи бавно по пътя в непосредствена близост до паркиралите на паркинга автомобили. Губи равновесие и залита към спряла бяла Мазда, в която в този момент се намират мъж и дете. Мъжът мигновено изскача от колата и без никакво предупреждение, удря велосипедиста и го поваля на улицата под гумите на минаващо в този BMW. Следва разправия. Според агресора колоездачът бил пиян и “удря колата” му. Самият колоездач видимо не е пострадал от инцидента.

 

В последствие местни хора разпознаха в собственика на Маздата духовник от казанлъшката джамия. В действителност – това се оказва бившият имам Мехмед Мехмедов, нашумял преди години с разкритията си за проповядване на радикален ислям в храма. В знак на протест срещу тези проповеди тогава Мехмедов влезе в джамията въоръжен с пистолет и нож.

 

Източник: Клуб Z

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции