<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=64037" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Жена подкара ...

Бивш наркоман сподели своя разтърсваща снимка в състояние на косъм от смъртта, за да помогне на други зависими

17 Май 2020
0 3281

Доскоро зависим от болкоуспокояващи американец, който бе намерен почти мъртъв на пода в кухнята си, публикува свои снимки във Фейсбук, DailyMail.

37-годишният Джейк Брадшоу от Охайо, САЩ, за щастие бил открит от свой съсед в безпомощно състояние в дома си, след като избягал от болницата, в която бил настанен след свръхдоза наркотици.

Въпреки, че е отраснал в щастливо семейство с майка си и доведения си баща, Джейк твърди, че винаги е страдал от чувството, че е изоставен, тъй като никога не е срещал истинския си баща.

Той започнал да пие алкохол като тийнейдджър, а на 17-годишна възраст пробвал различни болкоуспокояващи като ОксиКонтин. На 19 вече развил зависимост към медикамента и дори веднъж изпаднал в кома след предозиране.

„Не мога да изброя случаите, когато съм предозирал”, разказва Джейк. „Последните шест пъти се връщам към живота само благодарение на Наркан (или Налоксон е животоспасяващ медикамент – антидот, който се използва при предозиране с опиоиди – бел. ред.).”

Подсъдим за притежание на наркотици запали джойнт в съдебната зала (видео)

Джейк, който има 10-годишен син заяви: „Реших да спра с наркотиците, защото те престанаха да ми действат. През всичкото време за мен те бяха не проблема, а решението му, тъй като проблемите ми бяха много по-дълбоки. Страхови неврози, несигурност, чувство за изоставеност – списъкът е дълъг. И когато медикаментите не помагат, настъпват едни от най-страшните моменти в живота. Така реших, че ми трябва друго решение.”

Луксозна яхта, превозвала наркотици за близо 2 милиарда, се продава на търг (видео)

Джейк вече е директор бизнес развитие в “Seacrest Recovery Center” за рехабилиттация на зависими към алкохола и наркотиците. Твърди, че е насреща за всеки, който има нужда от помощ при отказването си.

 „Ако вземате наркотици и искате да се откажете, знайте, че това е възможно. Дори да изглежда невъзможно, пред вас стои човек, който не е могъл да прекара и три минути без да е обсебен от мисълта за тях. Сега изобщо не мисля за това, но за целта трябваше да прочистя съзнанието и организма си, за да мога да работя над себе си.”

Източник: DailyMail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции