<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=89202" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Разголени во...

Бизнесмени се измъкват с взаимни обвинения от въпросите на наш репортер (РЕПОРТАЖ)

14 Май 2021
0 6586

Скъпи приятели, показахме ви собственици на имоти в комплекс „Витоша Сити“ край квартал Симеоново в столицата. Те са закупили жилища в новостроящите се сгради от „Витоша Сити 2016“ през 2017 и 2019 година. Оттогава насам фирмата-продавач е трябвало да извърши ремонтни дейности и до края на 2020 да завърши напълно сградите, за да бъдат те годни за живеене. Пред репортера ни Виктория Симеонова пострадалите споделиха, че конфликт между собствениците на фирмата – Дмитрий Гачев и Георги Харачерев е довел до блокиране на работите по сградата. Можете да си припомните случая във видеото:

Конфликт между собственици блокира завършването на имоти за над 300 хиляди лв. (РЕПОРТАЖ)

Екипът ни посети офиса на един от съдружниците във фирмата – Георги Харачерев, който ни прие, но отказа да поеме каквито и да е ангажименти към клиентите. Той обясни, че се е стигнало до забавянето в строителството заради липса на средства и проблеми с институциите, предизвикани от другия съдружник във фирмата Дмитрий Гачев. Гачев от своя страна по телефона каза, че конфликтът между двамата ще се решава от НАП и прокуратурата, а той не иска да поема каквито и да е ангажименти пред клиентите. На въпрос дали е взимал пари на ръка от клиентите, той отговори напълно утвърдително – факт, който се надяваме от НАП да отчетат при своите проверки.

Очакваме позициите и на институциите, които в момента проверяват случая и се надяваме обърналите се към нас все пак да получат така желаните апартаменти в завършен вид, а междувременно ни сигнализирайте за всякакви злоупотреби, измами и корупция на gospodari.com и на телефон *3333.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции