<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=46268" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Борисов ще по...

Бизнесмен обвини кмета на Симитли, че се опитал да го убие с бутилка шампанско (видео)

02 Януари 2020
0 15311

Бизнесменът Методи Бачев обвини кмета на Симитли Апостол Апостолов, че се е опитал да го убие с бутилка шампанско, пише Медиапул. Обвинението идва след масовия бой в града в новогодишната нощ.

 

Бачев разказа своята версия за конфликта, в който участва и синът на Апостолов, депутатът от ГЕРБ Стефан Апостолов. Той твърди, че е бил в заведение в центъра на града заедно с 14-годишния си син и негов приятел. Веднага след президентската реч в полунощ тримата излезли на терасата на кафенето, откъдето започнали да хвърлят пиратки заедно с другите клиенти. Тогава се появил Апостолов.

 

ФУТБОЛНО ПРЕСАТАШЕ СЕ ОПЛАКВА, ЧЕ Е ПРЕБИТ ОТ КМЕТА НА СИМИТЛИ

 

"Той имаше бутилка шампанско в ръката, първо изля течността срещу нас и след това с уникална злоба я хвърли срещу мен и срещу децата. Само благодарение на огромен късмет някой не пострада сериозно. Това не беше посягане, то си е направо опит за убийство, бутилката за шампанско не е обикновена бутилка, по-тежка е от другите. След хвърлянето на бутилката той се качи по стълбите, удари ме първо мен и каза: „Ти си мъртъв, ще те убия", разказа Бачев пред бТВ.

 

Очаквано, версията на кмета е доста по-различна. Той твърди, че Бачев и компанията му са принудили играещите хоро на площада да се преместят, защото хвърляли пиратки наблизо. Той отишъл да ги поздрави, а те започнали да го замерят с бомбички.

 

Известно е, че Бачев и Апостолов двамата живеят на 200-300 метра един от друг и имат стари спречквания.

 

 

Източник: Медиапул

Видео: бТВ

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции